Graphic representing Transparency International Macedonia

Transparency International Macedonia


http://www.transparency.org.mk/
Naum Naumovski Borce 58, PO 270, 1000 Skopje, North Macedonia

Транспаренси Интернешнл Македонија е формирана во 2006 година и е членка на глобалната коалиција за борба против корупцијата Транспаренси Интернешнл којашто е распространета во повеќе од 100 земји во светот.

Founded: 2006
Parent Organization: Transparency International
Last Modified: 6/6/2024
Added on: 11/1/2022

Project Categories

Back to Top